Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростен лост на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростен лост на 147

Здравейте, колеги!

Отскоро съм горд собственик на 147 1.9 JTDm с 6 скорости, само че имам следния проблем: не работи палчето за ограничаване на хода на лоста до шеста скорост. Притеснява ме, че в движение мога да включа задна. Някой имал ли е същия проблем? И някой има ли идея как се оправя?

П.П. Пускам нова тема, защото така и не намерих някоя, която да дава решение на проблема.
    147 JTD M-Jet 16V (140 hp)

Първоначално публикувано от mud Покажи съобщение
    Здравейте, колеги!

Отскоро съм горд собственик на 147 1.9 JTDm с 6 скорости, само че имам следния проблем: не работи палчето за ограничаване на хода на лоста до шеста скорост. Притеснява ме, че в движение мога да включа задна. Някой имал ли е същия проблем? И някой има ли идея как се оправя?

П.П. Пускам нова тема, защото така и не намерих някоя, която да дава решение на проблема.
    Какво няма я пружината на механизма дето го дърпаш нагоре или долу е счупена черната пластмаса
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Пружината си е там. А ако говориш за пластмасата под топката - не изглежда да е счупена.

Comment

Първоначално публикувано от mud Покажи съобщение
        Пружината си е там. А ако говориш за пластмасата под топката - не изглежда да е счупена.
        Не под топката а долу дето е квадратно
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Благодаря за насочващите снимки! Ще трябва да я видя.

Comment

Working...
          X